Egészség

Elolvadunk! - Férfiak reakciói, mikor megtudják, hogy apák lesznek

A várandósság közlése az egyik legnehezebb és legörömtelibb dolog egyszerre. Ugyan ezután a párra nagy feladatok várnak, de a baba érkezése akkora boldogság, ami még könnyeket is csalhat a kispapák szemébe.

Imádnivaló apukák

A szülővé válás pillanatát mindenki másképp éli meg. Van, aki kreatív ötletekkel, mások családi körben, míg megint mások csakis intim környezetben tudják elképzelni a nagy hír bejelentését. Szerencsére sokan örökítik meg ezeket a pillanatokat, így mi most összegyűjtöttük a legjobb és legmeghatóbb videókat arról, hogyan közlik az anyukák párjukkal, hogy bizony apai örömök elé néznek.

A, B és C baba

Ez az apuka először nem is érti, miről van szó, ám amikor minden világossá válik számára, a reakciója egészen elképesztő.

A két csík varázsa

Ünnepi vacsora az előléptetés tiszteletére, vagy mégsem? A pillanat, amikor ez az apuka kicsomagolja az ajándékként álcázott pozitív tesztet, könnyeket csal bárki szemébe.

Őszinte öröm

Ez a siket férfi kreatív meglepetésként Baby Ruth csokit és Dad's Root Beer sört kapott ajándékba. Persze a csomag alján szintén ott lapult a pozitív teszt is, amitől már biztos lehetett benne, hamarosan ő is apuka lesz.

Menj biztosra! (x)

Ha úgy érzed, végre számotokra is elérkezett a várva-várt pillanat, fontos, hogy biztos legyél a dologban. Ehhez kínál segítséget a megbízható Clearblue terhességi teszt hétszámlálóval, ami jelenleg az egyetlen olyan digitális, LCD kijelzővel rendelkező terhességi teszt, amely megmutatja a fogamzás óta eltelt hetek számát is.

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Egészség
Utazás
Sokak számára a nyári szabadság utazásról, feltöltődésről szól. Egy friss kutatás felmérte, hogyan készülünk mi magyarok a nyaralásra, mennyire vagyunk elővigyázatosak és milyen stratégiákkal...
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.