Nagyon megváltozott: újra dögös az egykor csontsovány Aaron Carter

Friss fotóin ámul a világ.

Aaron Carter csontsoványra fogyott

Az egykori tinisztár, Aaron Carter néhány hónappal ezelőtt mindenkire ráhozta a frászt: júliusban tartóztatták le marihuána birtoklása miatt, a rendőrségen készült fotón pedig csontsoványan és leharcoltan szerepelt.

Csak összehasonlításként - fénykorában, körberajongott sztárként így nézett ki:

A letartóztatása után pedig így:

Rekeszsérvre és laktózintoleranciára hivatkozott

A 29 éves Carter akkor egy interjúban azt nyilatkozta, azért fogyott le, mert súlyos beteg: rekeszsérve van, állította, ráadásul időközben laktózintolerancia is kialakult nála. Persze sokan nem hittek neki, drogfüggőnek, alkoholistának bélyegezték, sőt AIDS-esnek is kikiáltották. A híresség nemrég élő show-ban csináltatott HIV-tesztet, ami negatív lett. Kálváriáját tetézte, hogy biszexualitását is a körülötte kialakult hercehurca közben jelentette be a nyilvánosság előtt.

Egyenesbe jött!

A vele kapcsolatos rémhírcunaminak azonban úgy tűnik, vége, a világsajtó ugyanis jelenleg azon örvendezik, hogy Aaron Carter újra a régi. Az énekes a Twitterén osztott meg egy friss, félmeztelen szelfit, amin jól látszik, hogy az egykori csontsoványság már a múlté: egy izmos, jó súlyban lévő férfi mosolyog a kamerába. Alig hittünk a szemünknek!

Lapozz, nézd meg, hogy fest most az énekes!

Fotók: youtube.com, Instagram

Oldalak

Szólj hozzá Te is!