Egészség

Ez az A-vitamin hiány 4 legkomolyabb jele: ne vedd félvállról a tüneteket, mert súlyos bajod is lehet!

Testünk jelzi, ha vitaminhiányban szenvedünk, ezeket az intő tüneteket pedig megéri komolyan venni, ha nem szeretnénk, hogy idővel súlyos egészségügyi problémák alakuljanak ki.

Töltsd fel készleteidet!

Minden egyes vitamin nélkülözhetetlen a test számára, hogy szervezetünk azt a hihetetlen mennyiségű feladatot el tudja látni, melyek mind az életben maradáshoz szükségesek: a látásunk, a nemzőképességünk, a bőrünk egészsége is mind a vitaminoktól függ. Az egyik kifejezetten fontos vitamin az A, mely számos ételben is megtalálható, de ennek ellenére gyakran szenvedünk hiányt belőle, ez pedig a terhes anyukáknál igen nagy problémát is jelenthet a baba növekedése szempontjából a korai szakaszban. Galériánkban mutatjuk a 4 leggyakoribb tünetet, amely felléphet, ha túl kevés A-vitamint fogyasztunk!

Száraz bőr: Az A-vitamin az egyik fő eleme a bőrünknek, amely képes "megjavítani" a hibáit, továbbá gondoskodik a hidratáltságáról is. Hiány esetén kialakul a száraz bőrfelület, illetve gyakran az ekcéma is.
Kattints a további képekért!

Ha nem szeretnéd már idejekorán hajfesték segítségével elfedni ősz hajszálaidat, hanem inkább egy természetes módszert próbálnál ki, ami lelassítja az őszülést, akkor jó helyen jársz, ugyanis cikkünkben eláruljuk, mely vitamin szedésével tudod meggátolni az ezüstös tincsek korai kialakulását.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.