A 7 leggyakoribb félelem az edzőtermekkel kapcsolatban - Téged is ez tart vissza a sportolástól?

Te hogy állsz az edzőtermekkel? A legtöbben nem szívesen izzadnak más emberek mellett, mert félnek - hogy mitől, azt szakértőnk, Fodor Imre fitnesz edző, testépítő napi tanácsában alaposan összeszedte. Szerintünk nagyon találó - lehet, hogy te is magadra fogsz ismerni? Olvasd el!

Csak edzőterembe ne?!

Nincs időm, nincs pénzem – ezek a leggyakoribb kifogások akkor, ha megkérdezem, miért nem mozog valaki rendszeresen. Arra nehéz lenne hivatkozni, hogy nincs hely, hiszen rengeteg az edzőterem és ezek még a leghidegebb hónapokban is megfelelő körülményeket biztosítanak a sportoláshoz. Azt magam sem gondoltam, hogy olykor éppen az edzőtermek zártnak, sajátosnak hitt világa jelenti a legnagyobb akadályt a kezdők számára.

Íme, egy csokor az edzőtermekkel kapcsolatos félelmekből:

1. Az izomzat

Egy edzőteremben mindenki izmos, kigyúrt, szép és fiatal, én meg ronda vagyok, egy gramm izom sincs rajtam és még a napon sem voltam idén.

2. A gépek használata

Fogalmam sincs, mit kell csinálni a gépekkel. Némelyiken azt sem tudnám, hogy állni vagy ülni kell-e. Amilyen szerencsétlen vagyok, az egyik biztos benyel, felteker vagy a fejemre esik.

3. Futógép??

Ennyi idős korára mindenki tudja, hol kell bekapcsolni egy futógépet. Csak én nem.

A cikk folytatódik a második oldalon!

Fotó: blog.sealtrainingacademy.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!