Egészség

A gyógyszereket is lekörözik? A 4 legjobb természetes antibiotikum

Az antibiotikum szóról általában az erős hatóanyagú, receptre kapható készítmények jutnak az eszünkbe, pedig léteznek olyan fajtái is, amelyek az utolsó cseppig természetesek, és semmilyen mellékhatásuk nincs. Íme, a 4 legjobb!

1. Fokhagyma

A fokhagymáról szinte minden nap olvasunk valami jót, nem véletlenül. Antibakteriális és antimikotikus (gombölő) hatása révén légúti megbetegedések és fertőzések kezelésében használatos: feloldja a nyálkát, tisztítja a szervezetet. Tágítja az ereket, antioxidánsként serkenti az immunrendszert, csökkenti a mellkasi fertőzéseket, valamint véralvadásgátló- és vérnyomáscsökkentő. Nem utolsó sorban pedig a benne lévő leptin nevű hormon gyorsítja az anyagcserét, így a fogyni vágyók is bátran alkalmazhatják.

Fotó: communitytable.com

Oldalak

Egészség
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!