Egészség

A gyógyszereket is lekörözik? A 4 legjobb természetes antibiotikum

Az antibiotikum szóról általában az erős hatóanyagú, receptre kapható készítmények jutnak az eszünkbe, pedig léteznek olyan fajtái is, amelyek az utolsó cseppig természetesek, és semmilyen mellékhatásuk nincs. Íme, a 4 legjobb!

1. Fokhagyma

A fokhagymáról szinte minden nap olvasunk valami jót, nem véletlenül. Antibakteriális és antimikotikus (gombölő) hatása révén légúti megbetegedések és fertőzések kezelésében használatos: feloldja a nyálkát, tisztítja a szervezetet. Tágítja az ereket, antioxidánsként serkenti az immunrendszert, csökkenti a mellkasi fertőzéseket, valamint véralvadásgátló- és vérnyomáscsökkentő. Nem utolsó sorban pedig a benne lévő leptin nevű hormon gyorsítja az anyagcserét, így a fogyni vágyók is bátran alkalmazhatják.

Fotó: communitytable.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Egészség
Sztárok
Bár Kamilla rangjának hála gyakorlatilag bármit megkaphatna a világon, a királyné jelenleg nem ékszerre vagy bármilyen más drága tárgyra vágyik, hanem valamire, amit csak Károlytól kaphat meg.
Lifestyle
Az utazás kétségtelenül az egyik legjobb dolog a világon, de a vele járó jetlagről valószínűleg mindenki szívesen lemondana. Szerencsére van egy egyszerű trükk, amellyel könnyebbé teheted az átállást...
Lifestyle
Már messziről kiszúrta a nőt az út közepén, le is lassított.