A titkos hozzávaló nem más, mint egy kevés füstölt szalonna, ami az eredeti receptekben nem szerepel, mégis sok háziasszony beveti, ugyanis hihetetlen ízt ad a levesnek. Tedd egy fazékba a felkockázott szalonnát, majd egy kevés zsíron kezdd el pirítani - néhány perc után mehet hozzá az apróra vágott vöröshagyma is, innentől pedig nyugodtan követheted a jól bevált, kedvenc receptedet. Te próbáltad már így?
3/3
Fotó: Pinterest
Video Horányi Juli, Tóth Vera, Mihályfi Luca: Tényleg nehezebb nőként a zeneiparban?
A titkos hozzávaló nem más, mint egy kevés füstölt szalonna, ami az eredeti receptekben nem szerepel, mégis sok háziasszony beveti, ugyanis hihetetlen ízt ad a levesnek. Tedd egy fazékba a felkockázott szalonnát, majd egy kevés zsíron kezdd el pirítani - néhány perc után mehet hozzá az apróra vágott vöröshagyma is, innentől pedig nyugodtan követheted a jól bevált, kedvenc receptedet. Te próbáltad már így?