Elkészült az Ország Bevásárlólistája! - Ezek a legszükségesebb élelmiszerek idén

Számos háziasszonynak az adventi időszak konyhai munkával, ajándékok és élelmiszerek végtelennek tűnő beszerzésével telik. Egyre többen vannak azonban, akik szívesen segítenek másokon. Nekik nyújt segítséget a SPAR és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közös jótékonysági akciója, az Adni Öröm!, ami az egyik legjobban szervezett adománygyűjtés Magyarországon. (x)

Hosszú a lista

Ha szeretteinken túl a rászorulóknak is szeretnénk örömet szerezni, azt a legjobban tartós élelmiszerek megvásárlásával tehetjük, hiszen ezek segítségével akár tartalmas ünnepi vacsora is készíthető, illetve hosszú távon megoldható a rendszeres ételfogyasztás, ami sajnos sokaknak még mindig gondot jelent.

A SPAR Magyarország 1997 óta a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal együttműködve tartós élelmiszer adománygyűjtés támogatásával is hozzájárul a rászoruló magyar családok támogatásához. Hogy jól szemléltessék a szükség nagyságát, idén elkészítettek egy óriási bevásárlólistát is, amely kézzel foghatóvá teszi mindannyiunk számára, hogy mekkora segítségre van szükség.

Kétszáz méternyi tétel

A nemrégiben felújított Batthyány téri SPAR áruházban állítják ki azt a monumentális installációt, amely kétszáz méternyi tételt tartalmaz a szükséges élelmiszerekből. Ebből a listából „szakítva”, a SPAR-ban bevásárolva mi is hozzájárulhatunk a rászoruló emberek segítéséhez. A legfontosabb élelmiszereknél a polcon is látható, miből érdemes többet vennünk. A listát még számos helyen megtalálják a vásárlók: az érintett SPAR üzletekben, a metrókban és más hirdetési platformokon, köszönhetően a SPAR figyelemfelhívó reklámjainak.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat karácsonykor személyesen adja át a rászoruló időseknek, sokgyermekes családoknak, és hajléktalan embertársainknak a csomagokat. Az idei esztendőben december 13. és 18. között zajlik az Adni Öröm! adománygyűjtés 133 SPAR és 32 INTERSPAR áruházban országszerte.

Biztosan jó helyre kerülnek

Az Adni Öröm! adománygyűjtő akciója keretében a Magyar Máltai Szeretetszolgálat garantáltan a megfelelő helyre és emberekhez juttatja el az adományokat. Az akcióban résztvevő üzletek listája megtalálható az interneten, ahol az adománygyűjtés sikerességét is nyomon követhetjük. A Batthyány téri SPAR-ban a korábbi évekből összegyűjtött köszönőleveleket is elolvashatjuk.

A résztvevő áruházak listája a következő weboldalon érhető el: www.adniorom.hu

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!