Idő, pihenés, feltöltődés - Ez a legjobb csomag, amivel meglepheted szeretteidet

Nyakunkon a csendes éj, de a lista még hosszú, csakúgy, mint a boltokban és a parkolókban kígyózó sorok. Hogyan éljük túl a karácsony előtti mizériát, és szerezzük be a legtöbb örömet adó ajándékokat? (x)

Egyszerű, de nem is olyan nagyszerű?

Novemberben, decemberben minden a karácsonyról és a végtelen árudömpingről szól. Sokszor már helyettünk is gondolkodnak a gyártók, elég csak egy szupermarketbe vagy drogériába betévedni, ahol hegyekben állnak az előre bedobozolt kekszválogatások vagy a tusfürdő-testápoló ajándékcsomagok. Amilyen jó ötletnek tűnik egy ilyen előre csomagolt szett, olyan elgondolkodtató: hiszen az illető se perc alatt maga is megvehette volna ezeket a hétvégi rutinbevásárlása során.

Hol marad a személyesség? A különlegesség? A felfedezés varázsa, amivel a kapott ajándék valóban leveszi a lábáról a megajándékozottat? Éppen ezért az idén tekerjünk egyet az ajándékozási rituálén, és azt tanácsoljuk: ajándékozz időt. Pihenést. Feltöltődést. Hiszen mindenkinek ebből van a legkevesebb. Alkoss csomagokat te magad, de azokat tedd személyessé, így nem kell milliónyi helyre elszaladnod a beszerzéshez, mégis minden megajándékozott úgy fogja érezni, pont rá gondoltál, amikor összeállítottad.

Itt egy szép könyv, ott egy NAAVA…

Apunak

Hmm, lássuk csak, mit jelent az ajándékba adott pihenés? Apukádnak mondjuk egy letehetetlen krimit, ami mellé jól passzol egy üveg vörösbor és egy kis kézműves csoki. Nincs is annál jobb, mint belefeledkezni a regénybe, miközben lágyan olvad a csokoládé a szánkban.

Anyunak

Megszoktuk, hogy a nagy családi fészekben mindig rend és tisztaság fogad, Anyu bizony mindent megtesz, hogy csillogjon-villogjon minden, beleértve a fürdőkádat is. De vajon szegény mikor merült el benne utoljára, mondjuk egy finom illatú fürdővíz meleg ölelésében? Ezen is könnyen segíthetsz a patikákban kapható NAAVA Holt-tengeri fürdősó kínálatából válogatva.

A natúr stresszoldó variáns mellett elérhető még vadrózsaolajjal, levendulaolajjal dúsított, vagy éppen keringésjavító rozmaringolajjal átitatott változatban. S ha már fürdőszobai pihenőszeánsszal lepjük meg Anyut, akkor neki is dukál egy jó könyv, talán éppen romantikus cselekménnyel, és mindemellé egy NAAVA Argan Beauty éjszakai arckrém, amitől úgy érezheti, a könyv lapjain ő elevenedik meg teljes fiatalkori varázsában.

Kistesónak

A Darth Vader-rajongó, tinikorú kisöcsiről se feledkezzünk meg: az ajándékba adott Star Wars-széria legújabb konzoljátékával szerzett verejtéket a leghatékonyabban - és legstílusosabban - a NAAVA sötét Iszappanjával moshatja magáról, ami pórusmélyről kiűzi belőle a sötét erőt.

Nagytesónak

A bátyádnak már inkább egy jó DVD-t a nemrég megjelent sikerfilmek közül, amit a barátnőjével együtt nézhetnek egy hatalmas, pihe-puha takaró alatt. Dobj be a csomagba egy doboz NAAVA 100% természetes holt-tengeri iszapot is, mert a közös arcpakolásnál úgysincs szexibb páros program. Ez a pihenés-szett is pipa!

Mindezek beszerzéséért pedig még a nyakadba sem kell venned a várost, hiszen a legtöbb terméket online is megrendelheted, a NAAVA különleges termékeit pedig kedvenc patikádból is beszerezheted.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!