A 11 legvarázslatosabb karácsonyi rajzfilm – Megható és tanulságos történetek nem csak gyerekeknek

A karácsonyi szerintem az év legszebb időszaka, egyszerűen teljesen magukkal ragadnak a fények, az ünnepi ízek, na és persze a mozik is. De nemcsak a filmeket, hanem a meséket is nagyon szeretem, mivel varázslatos hangulatuk és megható történeteik miatt kicsik és nagyok is rajonganak értük. Most pedig össze is gyűjtöttem a legjobb rajz- és animációs filmeket időrendben, amik tökéletesek lesznek a családi mozizásokhoz decemberben!

A Szépség és a Szörnyeteg: Varázslatos karácsony (1997)

A mese a Disney-történetek két főszereplőjének karácsonyáról szól, és ahogy a cím is ígéri, tényleg varázslatos történetet láthatunk, méghozzá énekkel és romantikus, megható részletekkel. Az biztos, hogy ezt nemcsak a gyerekek, hanem mi is szívesen nézzük majd meg – akár többször is.

Mickey egér - Volt egyszer egy karácsony (1999)

Ha szeretnénk az apróságokkal is megismertetni gyerekkorunk kedvenceit, és mi is szívesen átélnénk újra az élményt, akkor ez a három történetből álló, imádnivaló rajzfilm tökéletes választás lesz. Először Donald kacsa és unokaöccsei karácsonyát nézhetjük meg, aztán Goofy és fia, majd Mickey és Minnie megható ünneplését csodálhatjuk meg.

Polar Express (2004)

Néhány éve nálunk a közös karácsonyi mozi alapanyaga volt ez a film, amit azóta is szeretek. Egy kisfiú varázslatos karácsonyi utazásáról szól, a történet maga is magával ragadó, a zenékről és az igazi téli hangulatról már nem is beszélve.

Shrekből az angyal (2007)

Ha szeretjük a vicces zöld ogre kalandjait, akkor az ünnepi sztorijáért is biztosan odaleszünk. Shrek, Fiona és az apróságok legszívesebben kettesben töltenék a karácsonyt, de aztán beállít hozzájuk az összes kedvenc szereplőnk, köztük Szamár, Mézi és Csizmás, a kandúr is, és együtt ünnepelnek, méghozzá humoros történetekkel.

Fotók: walldevil.com, christmas-specials.wiki.com, sheknows.com, prweb.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Az a terved, hogy vadonatúj külsővel búcsúztatod az óévet, de egyelőre semmi ötleted nincs, milyen frizurát kéne vágatnod? Cikkünkben most mutatunk néhány remek ötletet, melyek közül biztosan találsz...
Lifestyle
Ma egy váratlan kiadás vagy hír felborítja a Halak terveit. Napi horoszkóp!
Egészség
Gondolkodtál már azon, hogy vajon miért nem tudsz könnyedén álomba zuhanni esténként? Nos, talán nem is sejted, de az inszomniádat egy bizonyos típusú étel is okozhatja.