Christmas

Katalin minden évben ugyanazt eszi karácsonykor: gyerekjáték elkészíteni a hercegné kedvenc ünnepi süteményét

A királyi család egykori magánszakácsa, Darren McGrady elárulta, Katalin hercegné évek óta egyetlen karácsonyi édességért rajong, melyet egyébként pofonegyszerű elkészíteni.

Pompás ünnepi nyalánkság

Már csak pár napot kell aludni és itt az év legszebb időszaka, amit a legtöbb háztartásban ajándékozással, nagy családi beszélgetésekkel, no és persze hatalmas lakomával ünnepelnek meg. Nincs ez másképp a brit királyi család esetében sem: a rokonság különlegesebbnél különlegesebb szokásokat követ ilyenkor – például régi hagyomány náluk, hogy mindig személyes, tréfás meglepetésekkel rukkolnak elő egymásnak –, a készülődés időszakában pedig ők is fakanalat ragadnak, hogy ínycsiklandozó fogásokkal rakják tele az asztalt. Sokféle házi készítésű süteményt is esznek ilyenkor, melyek közül sosem maradhat ki Katalin nagy kedvence sem; galériánkban eláruljuk, milyen finomságot csemegézik karácsonykor a walesi hercegné!

Darren McGrady sokévig főzött a királyi családra, így nem meglepő, hogy pontosan tudja, ki milyen fogásokért és nyalánkságokért rajong – neki köszönhetően derült ki az is, mit falatozik a legszívesebben karácsonykor Katalin hercegné.
Kattints a további képekért!

Igazán érdekes menetrend vár a jövendőbeli uralkodópárra, ám a furcsa szabályok nem csupán rájuk vonatkoznak.

Leadfotó: Chris Jackson/Getty Images

Forrás: PureWow

Oldalak

Christmas
Egészség
Lehet sokan örülnek neki, hogy hamarabb kopogtatott be a jó idő, de így az allergiások egy elég durva szezonra készülhetnek. Az sem kizárt, hogy sok új beteg fog megjelenni.
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...