Christmas

Ezek a legmenőbb csúnya karácsonyi pulcsik 2023-ban

A karácsony közeledtével ma már senki ruhatárából nem hiányozhatnak a klasszikus, ronda , csilli-villi, karácsonyi pulcsik. De miért szeretjük őket annyira és melyek idén a legnépszerűbbek? Mutatjuk!

A ronda karácsonyi pulcsik története

A csúnya karácsonyi pulóver egy ünnepi témájú ruhadarab, amely úgy néz ki, mintha a nagymamád kötötte volna. Története az 1920-as években kezdődött, amikor az áruházak elkezdték először forgalmazni őket az ünnepi időszakban - mint a szezonális stílus kötelező darabjait. Azokban az időkben nem sok témájuk volt – általános minták voltak rajtuk, például hópelyhek vagy rénszarvasok.

A csúnya karácsonyi pulóverek viselésének modern kori hagyománya azonban az 1980-as években kezdődött a Young Men’s Institute (YMI) Club tagjaival San Franciscóban. A klubtagok viccből ünnepi, ronda pulóvereket kezdtek hordani, hogy megnézzék, ki veszi fel a legcsúnyábbat. Ezután fényképeket készítettek egymásról és közzétették a weboldalukon, hogy mindenki láthassa. A 2000-es években pedig a Bridget Jones naplója című film hozta meg a csúnya karácsonyi pulcsik népszerűségét, sőt, azóta már hivatalos világnapja is van a csúnya pulcsiknak, mely minden év decemberének harmadik péntekére esik.

Galériánkban megmutatjuk, hogy melyek idén a legnépszerűbb karácsonyi pulcsik:

A Tezenis karácsonyi pulcsiján minden ünnepi minta megtalálható. Ár: 9.990 Ft
Kattints a további képekért!

Leadkép: 123rf, forrás: medium.com

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Christmas
Fashion&Beauty
Lifestyle
Ma útjára indul a labdarúgó Európa-bajnokság, és arra sem kell sokat várnunk, hogy Magyarország megmutassa, mit tud. Azonban egy oldal szerint elég esélytelenek vagyunk.
Lifestyle
Fejlődik a technika, és a gyártók is igyekeznek nyomást gyakorolni, hogy cseréld le a tévédet. A Netflix innentől nem lesz elérhető ezeken az eszközökön!