Jákob Zoltánnak egy természetfeletti lényhez van köze karácsonykor

Valamilyen misztikus jel mindig megjelenik Jákob Zoltán feje körül.

A milliárdos átváltozik az ünnepek alatt

Rengeteg minden történt Jákob Zoltánnal az utóbbi időben. Annyira talán nem is volt celeb státuszban, de a Nagy Ő legutóbbi évada miatt még többen ismerték meg a nevét.

Magyarország 39. leggazdagabb embere a nézők szeme láttára kereste maga mellé a tökéletes partnert, és azt hitte elsőre, hogy meg is találta. Jákob Zoltán szíve választottja a 31 éves Hajnal Betti lett. Csodás hónapokat töltöttek együtt, de mégsem tudták egyben tartani a kapcsolatukat.

Zoltán és Betti is úgy vélték, hogy túl nagy köztük a különbség, ami inkább csak széthúzást eredményezett.

A Crysrtal Nails feje azóta igyekszik élvezni az életet, és karácsonykor nagy változáson is esik át. A galériánkból kiderül, hogy melyik természetfeletti lényt igyekszik lemásolni.

Jákob Zoli a szakítás után ismét sokat utazott, és külföldön igyekezett feltöltődni. A milliárdos ráadásul nem rég egy új Ferrarit is vett magának, aminek ő az első tulajdonosa Magyarországon.
Kattints a további képekért!

Jákob Zoltán és Hajnal Betti kapcsolata nem olyan rég ért véget.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.