Christmas

Senki sem találja a bárányt a Mikulások között: csak a született lángelméknek sikerül, mindenki más bosszankodva adja fel

Mit gondolsz, te megbirkózol a feladattal?

Szellemi torna karácsony előtt

Most már tényleg csak pár nap, és beköszönt a karácsony: mi mással is készülődnénk a fantasztikus ünnepre, mint egy, a jeles napok tematikájához igazodó képrejtvénnyel? Mostani feladványunk nem tűnik túlzottan nehéznek: "csupán" egy elbitangolt bárányt kell megtalálnod a Mikulások sűrűjében. Ennyi idő alatt persze megtanulhattad már, hogy a látszat sokszor megtévesztő. Most is ez a helyzet: képrejtvényünk egyáltalán nem sétagalopp, átlagon felüli intelligenciát, különleges készségeket és persze rengeteg türelmet igényel a játékosoktól. Nos, elszántad magad a szellemi megmérettetésre? Akkor egy percig se késlekedj: lapozd fel galériánkat, és máris kezdődhet a móka! Kellemes szórakozást kívánunk!

Kiszúrod a bárányt a Télapók között? (A nagyobb méretű és felbontású képért kattints ide!)
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Christmas
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Sokan felfigyeltek arra, hogy Ördög Nóra súlya a karrierje fellendülése óta nem igazán ingadozik. Most elárulta, hogy tud még mindig ilyen csúcsformában lenni.
Lifestyle
Bár sokan nem veszik észre és igencsak félvállról veszik a jelenséget, a kemény víz otthonunkban bizony igencsak sok negatív következménnyel járhat.