Christmas

Szilveszteri programok a fővárosban - ha egy igazán felejthetetlen estére vágysz!

Az év utolsó napja mindig tökéletes alkalmat teremt arra, hogy szeretteink, barátaink körében egy felejthetetlen estében legyen részünk. Budapest idén is rengeteg lehetőséget kínál az év méltó elbúcsúztatására.

Viszlát 2023!

Ha szilveszterről van szó, a főváros mindig nagyszerű ötlet. Legyen szó egy csodálatos vacsoráról, egy szabadtéri koncertről, vagy éppen egy óriási buliról, Budapesten mindenki találhat kedvére való programot az év utolsó napjára. Ha még nincs terved idén szilveszterre, tökéletes helyen jársz, összegyűjtöttük ugyanis a legjobb programokat, amelyek közül egészen biztosan téged is lázba hoz majd néhány! Kapd elő a legcsinosabb ruhád és búcsúztasd el 2023-at méltó módon! Hogy mégis hogyan? Nézd meg a galériát, mutatjuk!

Rost Andera gálaestje Hosszú idő után először láthatja nagyszabású gálaesten a fővárosi közönség Rost Andreát. A december 31-i gálakoncert a Vigadóban a száz éve született Maria Callas munkássága előtt tiszteleg. Az esten Rost Andrea nemcsak énekel, hanem a műsort is ő vezeti, sőt, az esemény produceri feladatait is ellátja. Különleges gálaműsorral készülnek az óév utolsó estjére Rost Andrea és barátai a Vigadóban. A szilveszteri koncert Maria Callas munkássága előtt tiszteleg, hiszen a halhatatlan operadíva éppen 100 éve, 1923. december 2-án született. A műsor a görög-amerikai szoprán ikonikus áriájával, Norma Casta Diva-jával indul, eredeti felvételen idézik fel összetéveszthetetlen hangját. A kétrészes koncert során elhangzanak Mozart művei közül a Figaro házassága, a Don Giovanni és A varázsfuvola áriái, duettjei, valamint Strauss A denevérjének részletei, továbbá Lehár Ferenc és Joseph Stein szerzeményei. Rost Andrea mellett Kele Brigitta szoprán és Sándor Csaba bariton operaénekesek lépnek színpadra az esten. Az énekművészeket a Győri Filharmonikus Zenekar kíséri, Silló István vezényletével. A műsort táncprodukciók és egy eddig sehol nem látott performansz is színesíti majd. Az est rendezője, Balázs Zoltán , koreográfusa Lukács András.
Kattints a további képekért!

Csak semmi pergő tűlevél! Ha betartod az alábbiakat, a te karácsonyfád sem fog idő előtt száradásnak indulni!

Leadfotó: Instagram / abelsperspective, Instagram / highfivebudapest, Rost Andrea

Oldalak

Christmas
Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!