Christmas

Karácsony a legkisebbekkel, avagy mit ajándékozzunk babáknak?

Hogyan válasszunk olyan játékot, ami egyszerre szórakoztatja és fejleszti a babát - és amit nem nő ki fél év alatt.

Amíg nem volt gyerekem, azt hittem egy babának könnyű ajándékot venni. Szülőként már másként látom. Rengeteg szempontot figyelembe kell venni. Először is szórakoztatónak kell lennie, hogy lekösse a figyelmét és ne dobja el 10 perc után. Fontosnak tartom, hogy játék közben fejlessze a baba valamelyik képességét… ideális esetben ezek közül egyszerre többet. És itt a legnehezebb szempont: olyan játékot szeretnék, amit nem kell fél év után továbbajándékozni, mert mi már kinőttük.

Mit ajándékozzunk a babának?

Igazán kellemes meglepetés ért, amikor rájöttem, hogy a legtöbb Fisher-Price játékkal mindhármat kipipálhatom. Egy sor terméket gyerekek bevonásával fejlesztettek ki a híres Fisher-Price játéklaborban, így nem csak abban lehetek biztos, hogy számos dolgot fejleszt, abban is, hogy sokáig és szívesen játszanak velük a legkisebbek. De, ami igazán szuper, hogy egy sor játékba beépítették az „Intelligens fokozatok” technológiát is. Ez a többállású kapcsoló a Fisher-Price találmánya, aminek köszönhetően a játék alkalmazkodik a cseperedő gyerkőc igényeihez, új dalokkal, szövegekkel, nagyobbaknak való játékokkal. Szóval, ha úgy látjuk, kezdi kinőni a baba a játékot, egyszerűen magasabb fokozatba kapcsoljuk. Ezzel a játékok akár 3-4 évig is használhatók.

Ha nálatok is fontos mind a három szempont, a Fisher-Price játékokkal biztosra mehetsz. A teljes választékot megtalálod a digitális Fisher-Price katalógusban, a kedvenceinket pedig ide is kigyűjtöttük.

Fisher-Price nagyon nagy kutyus Megérkezett a baba ölelnivaló, óriási kutyusbarátja, ami mozgásra, éneklésre, fejlődésre ösztönözi a kicsiket. Az Intelligens Fokozatok technológiának köszönhetően két tanulási szint között választhatunk.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Christmas
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!