Végre munkaszüneti nap lesz december 24? Így áll most a kérdéshez a kormány

Már most nagyon sok bolt be fog zárni december 24-én.

Bekerülhet még egy munkaszüneti nap a naptárunkba

Már nyakunkon a karácsony, és tényleg nem kell sokat aludni ahhoz, hogy beinduljanak a nagy kajálások, filmezések, és természetesen a nyugodt pihenés. Utóbbira persze akkor van csak lehetőség, ha a család nem éppen az ünnepekre tervezi, hogy felhoz valamilyen vitát, amit csak akkor lehet megbeszélni.

A bevásárlást sem hagyhatjuk az utolsó pillanatra, mivel rengeteg üzletlánc döntött úgy, hogy nem nyit ki december 24-én.

Köztük van a Lidl, a Penny, a Mountex, a Jysk, az OBI, a DIEGO, a Libri, valamint a Rossmann drogéria is. Egyelőre nem jelentett be zárva tartást a legnagyobb hálózatok közül az Aldi, a Tesco, a CBA, a Coop, a Reál és az Auchan sem. A Spar üzleteiből sok bezár, de néhány nyitva tart majd.

Mivel ilyen sok üzlet ki sem akar nyitni, így felmerült újra a kérdés, hogy legyen-e december 24-e munkaszüneti nap. A galériánkból kiderül, mit gondol erről jelenleg a kormány!

Bár most nem lesz hivatalosan munkaszünet december 24-én, de mégis sok üzletlánc arról döntött, hogy inkább odaadja a dolgozóinak ezt a napot. Most ez pont vasárnapra esett, de jövőre december 24-e kedden lesz, ami teljesen más tészta.
Kattints a további képekért!

Senki sem halaszthatja utolsó pillanatra a karácsonyi bevásárlást.

Leadfotó: Flickr

Oldalak

Utazás
A hét közepén ismét emelkedik majd a benzin nagykereskedelmi ára - írja friss közleményében a holtankoljak.hu.
Lifestyle
Minőségi és megfelelő mennyiségű alvásra mindannyiunknak szüksége van, sajnos viszont egyre többen küzdenek elalvási nehézségekkel. A jó hír viszont, hogy bizonyos esetekben saját magunkon is...
Sztárok
Nem titok többé: ez a 25 esztendős zenei előadó is csatlakozhat a 2024-es X-Faktor új mentorcsapatához.