Christmas

Karácsonyhoroszkóp - A csillagjegyed elárulja, milyenre díszítsd a fádat

A horoszkópunk sokat elmond rólunk: nemcsak azt jelezheti, mi vár ránk a jövőben, hanem a legjellemzőbb tulajdonságainkat is megmutatja. Segítségével a karácsonyi díszítést is tökéletesíthetjük.

Asztrológiai befolyásoltság

Az, hogy ki hogyan díszíti fel karácsonyfáját, legtöbbször szimplán ízlés kérdése. Persze minden évben van egy adott trend, hogy mik az idén divatos színek vagy formák díszek tekintetében, de összességében mégiscsak az ember stílusa a döntő, valamint a legtöbben próbálják lakásuk hangulatához és berendezéseihez illően alakítani karácsonyfájukat, hogy az valóban az otthon legékesebb dísze lehessen az ünnepekkor. Vannak azonban olyan emberek is, akik a csillagok állása, és csillagjegyük tulajdonságai alapján dekorálják fenyőfájukat – ha te is olyan ember vagy, aki szem előtt tartja az asztrológiát még karácsonykor is, lapozz a következő oldalra, ahol eláruljuk, milyen karácsonyfa illik hozzád csillagjegyed szerint.

Lapozz a következő oldalra a részletekért!

Oldalak

Christmas
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.
Recept
Valentin-napon sem muszáj egészségtelen édességekkel tömni magunkat, ezért mutatunk pár szuper egyszerű, finom és egészséges receptet.