Christmas

Már most tudod, hogy ki fogsz futni az időből? Adunk 5 tippet a last minute karácsonyi készülődéshez!

Ugye neked is van olyan barátnőd, akinél már áll a karácsonyfa, az ajándékok becsomagolva, a menü összeállítva? Ha te még nem érzed az ünnepi hangulatot, most eláruljuk a last minute karácsony trükkjeit.

Mindenki vágyik a tökéletes karácsonyra

Mindenkinek van legalább egy olyan barátnője, aki már ősz végén elkezd készülődni a karácsonyra. Ő az, aki már novemberben bekészíti az ünnepi zenei listát a kocsiba, aki minden évben pontban advent első napján posztolja a gondosan barkácsolt koszorút Instára, aki egész decemberben osztogatja az irodában a házi készítésű mézeskalácsot, és aki minden ajándékot és hozzávalót beszerzett az ünnepekre a Black Fridayt jóval megelőzően.

utolsó pillanatos karácsony tippek

A szíved mélyén biztos te is vágysz a tökéletes karácsonyra: a finom ételekre, a szépen megterített asztalra és a meghitt hangulatra szeretteiddel. Ugyanakkor jól tudod, hogy az év végi hajrában nem fogsz tudni elegendő időt szentelni az előkészületekre. Jó hírünk van: nincs még minden veszve.

Az alábbiakban mutatunk pár jedi trükköt arra, hogyan tudsz nagyszerű karácsonyt varázsolni olcsón, gyorsan és hatékonyan!

Maradj otthon, mint Kevin Az online rendelési lehetőségeknek hála, még a kényelmes otthoni fotelodat sem kell elhagyni, hogy megvedd az ajándékokat, a dekorációt vagy az ünnepi fogások alapanyagait. A Tesco Otthonról felületén például több mint 15 ezer termék közül válogathatsz, hogy beszerezd a karácsonyi vacsora elkészítéséhez szükséges élelmiszereket vagy a meglepetéseket a gyerekeknek, a nagyinak és kiskedvencednek. Még könnyebb dolgod van, ha letöltöd a Tesco Online appot, ahol akár két villamosmegálló között is pár kattintással bepakolhatsz virtuális kosaradba.
Kattints a további képekért!

Fotó: Pexels /Roman Odintsov/

Oldalak

Christmas
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.
Recept
Valentin-napon sem muszáj egészségtelen édességekkel tömni magunkat, ezért mutatunk pár szuper egyszerű, finom és egészséges receptet.