Joulupukki, koncertek, sport - Ennyi mindennel vár a MikulásGyár a héten!

Csütörtöktől vasárnapig sztárfellépőkkel és gyerekprogramokkal várják az adományozókat és a látogatókat a Millenárisban.

MikulásGyár 2018 - Adni jó!

A MikulásGyár nem kér emelt díjas sms-t, nem teszi ki bankszámlaszámát, nem fogad el készpénz adományt. Névtelen jótevőket keresnek, akik tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhát, könyvet, játékot ajánlanak fel adományként a rászoruló családok megsegítésére. Az elmúlt évek gyakorlatát követve, országszerte számos gyűjtőponton adhatják le dobozaikat az adományozók, 2018. november 30. és december 21. között.

Itt a Mikulás!

A családok sokféle módon nevezik a szakállas jótevőt: Mikulás, Télapó, Karácsony Apó, de akárhogyan is hívjuk a szerepe változatlan, megajándékozza a gyerekeket. Ma minden bizonnyal ő a legnépszerűbb, legismertebb szent az egész világon. A MikulásGyár központi helyszínén, a Millenárison ma személyesen is lehet vele találkozni, hiszen Joulupukki, az igazi finn Mikulás idén már 17. alkalommal érkezik Magyarországra. De nemcsak a pirosruhás, nagyszakállú télapó várja a gyerekeket, hanem sok-sok koncert, kézműves és családi program.

Lapozz, mutajtuk, mivel készülnek a szervezők ezen a héten!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!