Christmas

Szerinted belefér? Fejét venné az internet az apának, aki szörnyen drasztikus módszerrel fegyelmezi a gyerekeit karácsonykor

Az apa módszere vírusként terjed a TikTok-on, de a fogadtatás igen vegyes.

Karácsonyi feszültségek

Hiába, hogy a karácsony a szeretet ünnepe, elkerülhetetlenül tele van feszültségekkel, kényelmetlen pillanatokkal. A gyerekek ebben az időszakban kifejezetten izgatottá válnak és könnyen előfordulhat, hogy ez rosszalkodásba torkollik. A szülőknek van pár bevált módszerük, hogy hogyan csökkentsék a gyerekek izgalmát, azonban egy apa a TikTok-on olyan módszert prezentált, amin az egész internet felháborodott.

"Közeleg a karácsony, és íme egy tuti módszer, hogy a kis drágáid rendesen viselkedjenek" - kezdi a videót az édesapa, majd elmagyarázza, hogy mi is pontosan a trükk, amivel jólnevelt viselkedésre bírja gyermekeit.
Kattints a további képekért!

Forrás: Mirror Fotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Christmas
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!