Bed&Love

Szexfüggőség és orgazmus utáni öklendezések: hálószobatitkairól vallott Will Smith

A népszerű hollywoodi színész sokáig nem tudta feldolgozni, hogy első barátnője lefeküdt egy másik férfival a háta mögött.

Zűrös magánélet a csillogó díszletek mögött

Bármennyire is az ellenkezőjét sugallják a bulvárlapok, azért a hollywoodi filmcsillagok magánélete sem fenékig tejfel. Persze a vörös szőnyegen mindig csillogó mosollyal tűnik fel mellettük aktuális szerelmük-házastársuk, és a kíváncsiskodó fotósok gyűrűjében nem is illene másféle érzelmet mutatni, csakis töretlen boldogságot és feltétel nélküli ragaszkodást. Ugyanakkor tudjuk jól, hogy egy világsztár privát élete sokszor zűrösebb és fájdalmasabb lehet, mint eg átlagemberé.

Will Smithről és feleségéről, a főként a Mátrix-filmekkel ismertté vált Jada Pinkett Smithről például régóta pletykálják, hogy a színfalak mögött nyitott házasságban élnek. (Smith állítólag áldását adta arra is, hogy neje intim viszonyt létesítsen egy nála 20 évvel fiatalabb férfival.) A most 53 éves színész nem olyan régen be is ismerte egy interjúban, hogy Jada Pinkett és ő nagyobb szabadságot biztosítanak egymásnak, mint a házastársak általában. "Az igazság keresése az egyetlen módja a boldogságnak ebben az életben. Bizalmat és szabadságot adtunk egymásnak, abban a hitben, hogy mindenkinek meg kell találnia a saját útját. A házasság számunkra nem jelentheti a börtönt. Nem is javaslom ezt a fajta életformát mindenkinek, de az a szabadság, amit egymás kezébe adtunk ezzel és a feltétel nélküli támogatás számomra a szeretet legmagasabb szintje" - mondta akkor a Men in Black, a Vadiúj vadnyugat és A randiguru főszereplője.

Fotó: 123rf

Lapozz, rögtön folytatjuk!

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Fashion&Beauty
Vasárnap a 89 éves, világhírű olasz divattervező, Giorgio Armani nem mindennapi showja zárta a milánói divathetet, aki egy mesebeli téli kertet álmodott meg a 2024-es őszi-téli kollekciójában.
Lifestyle
Milliók döbbennek meg a friss internetes bejegyzések és hírek kapcsán - azt mondják, fogalmuk sem volt erről. Az egyik márka telefonjai ugyanis egy titkos mikrofonnal vannak ellátva.
Lifestyle
Már egy kis adag is halálos lehet belőle, hiszen ötezerszer erősebb a heroinnál. Az elefántdrog már Európában van.