Bed&Love

Top 10 tény a szexről, amit még te sem tudtál

Tudtad, hogy a nőknek is van erekciójuk? De vajon mégis hogyan lehetséges ez? Ilyen, és ehhez hasonló érdekességeket gyűjtöttünk össze!

10 érdekesség a szexről

Az alábbi összeállításban 10 érdekességet sorolunk fel a szexről. Lesznek közöttük kutatási eredmények, adatok, férfi-női összehasonlítások, illetve olyan érdekességek, amelyek kimaradtak a biológia óráról. Készen állsz, hogy megtudd a titkokat?

1. A nőknek is van erekciójuk. A csikló ugyanis vérrel megtelve feláll, mikor akcióra kész. Bár sokkal kisebb, mint a férfiaké, de akár szabad szemmel is látni lehet.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com
Forrás: http://www.vital.hu/szex-erdekessegek, https://intimzona.hu/8-erdekesseg-a-szexrol-amit-lehet-hogy-meg-te-sem-t...

Manapság egyre többször hallhatunk az úgynevezett chemsexről, amely egy elsősorban homoszexuális férfiakat összehozó orgia. Persze a kép azért ennél árnyaltabb.

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Bed&Love
Fashion&Beauty
Ha kosztümszettekről van szó, Letíciánál inspirálóbb előkelőséget aligha találhatnánk, ám a spanyol királyné legutóbbi választása kivételesen nem a stílus, hanem a színárnyalat miatt volt...
Utazás
Lassan véget ér az elmúlt napok nyirkosabb, hűvösebb időjárása: a hétvégén intenzív felmelegedés veszi kezdetét.
Fashion&Beauty
A zöld tea egy igen közkedvelt ital, melynek közismerten egészséges a fogyasztása. De gondoltad volna, hogy hajaddal is csodákat művel?