Bed&Love

A testalkatod elárulja: ebben a pózban mutatsz a legjobban szex közben

Homokóra, alma vagy körte? Nem árt tudni, hogy a legjobb!

Alkat kérdése

Számtalan nő küzd manapság testkép zavarral, ami nemcsak a mindennapjaikra, de a szexuális életükre is hatással van. Azok a hölgyek, akik nincsenek kibékülve magukkal ritkábban kezdeményeznek, kevesebb az önbizalmuk az aktus során, így az orgazmust is sokkal nehezebben érik el. Nem tudják átadni magukat az együttlét örömeinek, hiszen folyton azon kattog az agyuk, hogy a párjuk vajon észreveszi-e az általuk problémásnak vélt testrészeiket és egyéb hibáikat. Hogyan lehet rajta változtatni? Ahogy az öltözködés terén, úgy az ágyban is érdemes tisztában lenni azzal, hogy mely pózok emelik ki leginkább az alkati adottságokat.

Kíváncsi vagy, hogy a te alkatodhoz melyik póz illik a legjobban? Kattints a galériára!

Fiús testalkat A fiús testalkatú lányok általában strapabíróak, úgyhogy érdemes nehezebbnek tartott pózokat is kipróbálnod. Például azt, amikor a férfi a falnak dől és felemel, te pedig átkarolod a nyakát. Az is működhet, amikor ő áll, te pedig a lábaiddal átkulcsolod a csípőjét, miközben a kezeden támaszkodsz.
Kattints a további képekért!

Egy kutatás arra kereste a választ, hogy melyik országban hány évesen vesztik el a szüzességüket a fiatalok. Elképesztő eltérések mutatkoztak egy-egy nemzet között.

Leadfotó: Unsplash, Forrás

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.