Bed&Love

Szüzesség-körkép: ennyi idősen veszítik el a világ különböző pontjain

Egy kutatás arra kereste a választ, hogy melyik országban hány évesen vesztik el a szüzességüket a fiatalok. Elképesztő eltérések mutatkoztak egy-egy nemzet között.

De mennyi az annyi?

Anno már a szex gondolata is főbenjáró bűnnek minősülhetett, és bár már elég sokat haladtunk azóta, mégsem szívesen beszélünk erről a témáról. A szüzesség elvesztése egy olyan intim pont az ember életében, amiről könnyebb hallgatni és nem kérdezni másoknál sem. Szerencsére a világban léteznek olyanok, akik elég pofátlanok ahhoz, hogy segítsenek kielégíteni a bennünk lapuló kíváncsiságot. A tanulmányok szerint itthon az átlag életkor a szüzesség elvesztésére 18,4 év. A világ különböző részein azonban egészen más eredmények születtek. Ha te is belesnél egyes országok hálószoba titkaiba, most könnyedén megteheted.

Ha érdekel, hogy a világ egyes országaiban mi a szüzesség elvesztési átlag, kattints a következő oldalra!

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Az Ikrek szintet lép a szerelmi életében, és jöhet a házasság vagy a családalapítás. Heti horoszkóp.