Bed&Love

Lebukott a katolikus pap: saját templomában forgatott szado-mazo pornót két domina társaságában

Egy járókelő leplezte le a bűncselekményt, akinek a templomból kiszűrődő fények keltették fel a figyelmét.

Egy bámészkodó járókelő okozta a vesztüket

Két dominának öltözött prostituált partnereként forgatott szado-mazo pornófilmet a saját templomában egy katolikus pap - írta meg a New York Post. A 37 éves Travis Clark atya, a 41 éves Mindy Dixon és a 23 esztendős Melissa Cheng még 2020. szeptember 30-án este, a louisianai Pearl Riverben található Szent Péter és Pál templomban bukott le: a három embert ekkor tartóztatta le a rendőrség. A katolikus papot és a két prostituáltat közszeméremsértéssel és vandalizmussal vádolták meg, mivel a templom oltárán forgattak felnőttfilmet.

A furcsa triumvirátus által elkövetett bűncselekményt annak idején egy járókelő leplezte le, aki a templomból kiszűrűdő gyanús zajokra figyelt fel. Amikor benézett az ablakon, azt látta, hogy a pap félmeztelenre vetkőzött, a nők pedig dominának öltöztek - magassarkú csizmát és fűzőt viseltek, míg a padlót szexjátékok terítették be. Az oltárt színpadi fények világították meg, és egy állványra rögzített kamera rögzítette a templomban zajló eseményeket. A szemtanú maga is készített egy rövid videót a telefonjával, aztán értesítette a hatóságokat.

Fotó: 123rf

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.