Bizony, ilyenek is léteznek: ezeket a szexpózokat utálják legjobban a férfiak

Bár nem szívesen beszélnek róla, és férfiasságuk érdekében inkább titokban tartják, bizony vannak olyan szexpozíciók, amelyek lankasztó hatással lehetnek a férfiak számára az intim együttlétek során – cikkünkből most megtudhatod, melyek is ezek.

Mire vágyik igazán a férfi – na és mi az, amire egyáltalán nem?

Talán nem is gondolnád, de léteznek olyan pozíciók, amelyek nem a férfiak kedvencei, ha a szexről van szó. Sok nő mégis úgy gondolja, hogy ezek a helyzetek teljesen beindítják őket, de jobb, ha tudod, bizonyos pózok inkább csak a felnőttfilmekben és a képzeletünkben vadítók, a való életben azonban nem a legkényelmesebbek partnerünknek és sokszor nekünk sem. Persze minden egyéni preferencia kérdése: az biztos, hogy nem szabad elhanyagolni a férfi kívánságait, és ha kísérletezni támad kedve, érdemes belemenni a játékba. Arra azonban nem árt figyelni, hogy egy-egy póznál testbeszéde miről árulkodik, már ha érted, mire gondolunk… Galériánkban öt olyan szexpózt mutatunk, amelyekért a legtöbb férfi nem rajong, persze azt jobb, ha tudod, hogy csak a nagy általánosságról beszélhetünk, így nem kizárt, hogy partnerednek épp ezek közül az egyik a kedvence!

Egymással szemben állva bizony a legtöbb férfi nem preferálja a szexet – ezt azzal indokolják, hogy számukra egyszerűen nem kényelmes ez a pozíció, hiszen ilyenkor partnerüket is meg kell tartaniuk, ami sok erőt és energiát igényel. Azt se felejtsük el, hogy közben bizony a megfelelő teljesítményt is elvárjuk tőlük, így jobb, ha ettől a póztól inkább megkíméljük őket, mind magunk, mind pedig párunk érdekében.
Kattints a további képekért!

Olvasónk kendőzetlenül őszinte levelét osztjuk meg a témában.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.