Hirdetés

Szeresd a klitoriszod! - Így kényeztesd magadat 4-féleképpen

Számtalan előnye van annak, ha nem hanyagolod el a saját csinos kis nemi szervedet! A maszturbálás oldja a stresszt, növeli az önbizalmadat, és nem utolsó sorban orgazmust okoz. Mutatunk néhány egyszerű, de nagyszerű fogást, amellyel a magányos estéken örömet szerezhetsz magadnak!

Pici és érzékeny

Tudtad, hogy a klitoriszodban 8000 idegvégződés található? Nem? Pedig így van. A következő anatómiailag teljesen korrekt gifek segítenek illusztrálni, mit is kell tenned ezzel a pici, de annál érzékenyebb ponttal, ahhoz, hogy elélvezz!

Átlósan

A mozdulat igen egyszerű: simogasd átlósan, egy vagy akár két ujjal a klitoriszodat. A hatást pillanatokon belül érezni fogod.

Fel-le

A kettes számú mozdulatsorhoz két ujjadat használd. Tarthatod összezárva is a mutató és a középső ujjadat vagy nyitva, akkor a klitoriszodnak több felületét is érintheted egyszerre. Ha túl érzékeny vagy ezen a ponton, válaszd az utóbbi variációt.

Cikkünk a második oldalon folytatódik!

Gifek: refinery29.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!