Erotikus álmoskönyv - Ezt jelentik valójában a szexuális vonatkozású álmaid!

Ian Wallace amerikai pszichológus, álomfejtő szerint az erotikus álmainknak legtöbbször semmi, de semmi köze nincs a szexhez. Ezekben minden rólad és a tudatalattidban zajló dolgokról szól. Cikkünkből megtudhatod melyek a leggyakoribb szexuális vonatkozású álmok, és azt is, hogy mit jelenthetnek!

Oh, te kis csalfa!

Álmodban már megcsaltad a férjedet, élettársadat, barátodat, és a "többieket"? Ez az azt jelenti, hogy megcsappant az önbizalmad. Valószínűleg olyan események zajlanak az életedben, amelyek gyengítik az önbecsülésedet és esetleg nem találod már magad olyan vonzónak, mint régen. Jó tanács: ne foglalkozz annyit az elvárásokkal, és ne próbálj mindenkinek megfelelni!

A másik nem

Ha azt álmodod, hogy nővel szexelsz, pedig heteró vagy és fordítva, az azt jelenti, hogy rendben vagy önmagaddal. Nemcsak a testeddel, hanem az elveiddel, az életeddel, egy szóval minden a helyén van. De azt is jelentheti, hogy nemrég fedezted fel kalandos, játékos énedet, akár szülőként, alkalmazottként, vagy bármely más "életbeli" szerepedben.

Katt a második oldalra a további fejtegetésekért!

Fotó: dailymail.co.uk

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!