Hirdetés

"Édeshármasban volt részem, és szerelmes lettem" - Egy amerikai újságíró igaz sztorija

Jen Winston szingliként keveredett bele egy egyéjszakás édeshármasba. Elsöprő kalandban volt része, a végén mégis ő jött ki rosszul a dologból. Egy picikét összetört a szíve. A következő cikkünk szabad fordításból született, görgess lejjebb, ha érdekel!

Jen találkozása Fiúval és Lánnyal

Öt éve voltam egyedül, rég leszoktam a randik előtti idegeskedésről, de ez a fülledt augusztusi este más volt, mint a többi. Ezúttal egy párral volt találkám. Egy a Tinderhez hasonló appal találtam rájuk, csak ez az alkalmazás azoknak volt kitalálva, akik hármasban szeretik csinálni.

Mindig is kíváncsi voltam, milyen lehet az édeshármas, én pedig belefáradtam már a facér fiúkkal való online bajlódásba. Azon tűnődtem, mennyivel egyszerűbb egy szerelmes párral szexelni, hiszen ők a saját párkapcsolati gondjaikkal vannak elfoglalva, én pedig csak érzelem-és bonyodalommentes szexre vágyok. Nincs csalódás, csak szex, tiszta sor!

Miután felregisztráltam, az érdeklődési körnél három dolgot soroltam fel: vegán kaja, tipográfia és Amy Schumer. Néhány óra múlva jött egy üzenet a Fiú nevű illetőtől, aki azt írta, hogy ő és barátnője, Lány is nagyon szeretik Amy Schumert. Megvolt a közös pont, és megbeszéltük, hogy másnap megiszunk valamit, vagyis randizunk.

Fiú és Lány a bárpultnál ültek, egymás mellett. Nem úgy néztek ki a valóságban mint a képeken. Sokkal jobban mutattak élőben. Ragyogtak a boldogságtól, látszott rajtuk, hogy imádják egymást. Whiskey-t rendeltem nekik, próbáltam őket lenyűgözni.

Az idő nagy részében Lány beszélt. Ő fotó riporterként dolgozott, a fiúja fejlesztőként. Észrevettem, hogy gyűrűt viselnek, később kiderült, hogy nyolc évvel ezelőtt találkoztak és nemrég házasodtak össze teljesen spontán módon.

Nagyszerűen telt az este. Megmutattuk egymásnak a kedvenc YouTube videóinkat, Lány megmutatta, hogy milyen fotókat szokott készíteni, Fiú arról magyarázott, hogy miért találja "túl tökéletesnek Kaliforniát", aztán szóba jött a szexuális életük is. Elmesélték, hogy eddig egyszer csinálták hármasban, a kaland felejthetetlen élmény volt számukra, csak még szenvedélyesebbé vált általa a kapcsolatuk.

A cikk a második oldalon folytatódik!

Fotó: destinationfemme.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!