Hirdetés

Nem perverz, csak férfiből van! Erről árulkodnak a pasid szexuális vágyai

Ha a barátodnak nem hétköznapiak a szexuális vágyai, esetleg van valami fétise, az nem azt jelenti, hogy perverz, és rohannod kell vele a szexuálpszichológushoz. Ezek a szokások elsősorban a szerelmed személyiségéről árulkodnak. Görgess lejjebb, ha érdekelnek a részleteket!

A popsi-és mellbolond

Akadnak olyanok, akik a kerek fenekekre gerjednek, és vannak akik a nagy cicikért bolondulnak. Ha a barátod is közéjük tartozik, vagy ódákat zeng egyetlen testrészedről, az azt jelenti, hogy a szexualitást a nő egyetlen egy testrészével azonosítja. Az ilyen típusú embereknek az élet összes területén határozott véleménye van a dolgokról. Tudja, mit akar enni, tudja, mit akar csinálni szombat este, tudja, mit akar elérni a karrierjében, és így tovább.

Az efféle férfiak az ágyban is határozottak, ami valljuk be, igen jó tulajdonság.

A fenekelős

Lecsusszan rólad a bugyi, a pasid pedig máris paskolja a popódat? Ez arra utal, hogy a pasid spontán fickó, nem szeret tervezgetni, viszont annál inkább szeret belevágni kalandokba, mondjuk hétvégén elszökni veled a Balatonra, vagy minden magyarázat nélkül kivenni egy hotelszobát. Az ágyban, a lepedők alatt sem unatkozhatsz mellette, mindig képes meglepni valamivel.

Fotó: tonymackey.wordpress.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!