Bed&Love

Négy éven át próbálkozott a gyermeknemzéssel a fiatal pár: végül kiderült, hogy a nő még szűz

A fiatal pár végül ellátogatott egy orvoshoz. Még a tapasztalt szakembert is megdöbbentette a furcsa eset.

Nem jött a hőn áhított siker

Négy hosszú és mozgalmas éven át próbálkozott a gyermeknemzéssel egy fiatal házaspár, erőfeszítéseiket azonban rendre hatalmas kudarcok kísérték. A 24 éves nőnek sajnos nem sikerült teherbe esnie, sőt: minden egyes aktus hihetetlen fájdalommal járt számára. A szerelmeseket azonban ez a vészjósló körülmény sem tántoríthatta el: a nemes cél érdekében gyakran felforrósították a hálószobát. Végül azonban úrrá lett rajtuk a tanácstalanság, és úgy döntöttek, inkább feltárják szomorú történetüket egy orvos előtt. Lapozz, a sztori a galériában folytatódik!

A nő azt hitte, nőgyógyászati probléma állhat a sikertelenség hátterében, az orvos viszont megállapította, hogy a hölgy a rendszeres szeretkezések dacára még szűz - írja a Mirror.
Kattints a további képekért!

A legtöbb párkapcsolatban előbb-utóbb háttérbe kerül a testiség, ami teljesen normális...a kérdés csak az, fenntartható-e hosszú távon egy szexmentes együttélés vagy ideje mielőbb továbblépni?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Lifestyle
Elektronikus eszközeink akkumulátorai mindennapi terhelésnek vannak kitéve, ezért nagyon fontos, hogy a lehető legkíméletesebb módokat találjuk meg telefonunk töltésére, így minél ritkábban kelljen...
Sztárok
Jákom Zoltán teljesen átgondolta a kapcsolatát a Nagy Ő-s választottjával, majd inkább szakított.
Sztárok
A hercegi pár egyáltalán nem bízza a véletlenre a gyereknevelést, így érthető módon Katalin és Vilmos hercegeinek és hercegnőjének felvigyázását a legjobb szakember látja el, de még neki is be kell...