Bed&Love

Buja társasjáték felnőtteknek: mutatjuk, milyet válasszatok!

A játék minden korban és minden nem számára plusz izgalmat és persze extra szórakozást eredményezhet. Mindegy, hogy megszokott játékokról van szó, a rutinszerű hétköznapokat szinte bármely változat könnyen feldobhatja. Persze a felnőtteknek készült kiviteleknél talán nincs is jobb megoldás, hiszen ezek még az együttléteket is különlegesebbé tudják tenni. Ebben a cikkben olyan darabokat mutatunk be, amelyek bármely alkalommal jó ötletnek tűnhetnek.

Különlegességek a hétköznapi együttlétekhez

A Szeresdmagad.hu-nál kapható felnőtt társasjátékokkal biztosan mindenki élvezi, ha egy kicsit kicsúszik a lába alól a talaj. Ilyenkor ugyanis a szerencsére és persze a másik döntéseire vagyunk utalva, ami különösen akkor lehet izgalmas, ha az egész testünket elönti az izzó vágy. Az erotikus társasok között kisebb és nagyobb változatokat egyaránt találhatunk, így lehet szó apró dobókockákról vagy éppen komplett készletekről egyaránt. Nincs ember, aki ne találna saját maga számára egy egyedi darabot, ami élvezetesebbé teheti a szexuális kapcsolódást.

Ott van a garantáltan extázist okozó Hancúr párbaj, vagy éppen a Kama Sutra izgalmas világát bemutató vad kalandozások, nem beszélve a megannyi erotikus felfedezésre szolgáló társasokról. A legtöbb esetben már a szabályrendszer is plusz izgalmat adhat, nem beszélve a kiegészítőkről és a feladatokról egyaránt. Akár még ajándékba is adhatjuk a másiknak, ami nemcsak neki, hanem nekünk is remek meglepetés lehet.

Melyik felnőtt társast érdemes választani?

A már említett Hancúr párbaj egy igen népszerű választás, ami nem csoda, hiszen a mai, igencsak szexuálisan túlfűtött világban segít abban, hogy a párkapcsolatok minőségét javítsuk. Jó eséllyel eltűnik a hirtelen jövő fejfájás, ráadásul biztosak lehetünk abban, hogy ennek segítségével garantáltan egy kellemes és forró estének nézünk elébe. A játékhoz nem árt pár kelléket is beszerezni, mint a halk és romantikus zene, egy kis hangulatvilágítás vagy éppen egy jól behűtött bor.

Ez a változat ugyanazon az alapelven működik, mint a többi társas, azonban itt kártyákból húzott feladatokat kell elvégezni a párunkkal, amelyek cseppet sem megszokottak. Ez azonban mind a két fél számára örömet okozhat. Szépen lassan lépkedve juthatunk el a csúcsig, ami nem véletlen, hiszen a játék végén szinte biztos az orgazmus, legalábbis, ha nyerni szeretnénk. A játék három zónára van osztva, mindenhol megfelelő kártyák és feladatok állnak a rendelkezésünkre. Egy kis hancúr mindenkinek belefér.

Monogamy társasjáték az igazán érzéki felnőtteknek

A Monogamy egy szenvedélyes darab, amivel ismét közelebb kerülhetünk a másikhoz. Tökéletes eszköz arra, hogy a kapcsolatot még magasabb szintre tudjuk emelni. A kétszemélyes, felnőttek számára készült kivitel szórakoztató, izgalmakban és persze romantikában gazdag, amivel biztosan kiélvezhetjük az intim pillanatokat. Nincs más teendő, mint kellemes hangulatot teremteni, bekapcsolni egy lágy zenét, majd jöhet a buja társas.

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Fashion&Beauty
Az elmúlt években a szépségápolás területén egyre népszerűbbé váltak az otthon is megtalálható, természetes eredetű megoldások, amelyek segítségével környezetkímélőbb, nem mellesleg pedig...
Egészség
Valószínűleg korábban is tisztában voltál azzal, hogy az egészséges étrend nagyon fontos összetevője a hosszú életnek. Egy friss kutatás eredményei viszont rávilágítottak arra, hogy bizonyos ételek...
Lifestyle
Elektronikus eszközeink akkumulátorai mindennapi terhelésnek vannak kitéve, ezért nagyon fontos, hogy a lehető legkíméletesebb módokat találjuk meg telefonunk töltésére, így minél ritkábban kelljen...