Durva orgia vagy kulturális jelenség? Minden, amit tudnod kell a chemsexről

Manapság egyre többször hallhatunk az úgynevezett chemsexről, amely egy elsősorban homoszexuális férfiakat összehozó orgia. Persze a kép azért ennél árnyaltabb.

Kizárólag meghívásos alapon

Az elmúlt években egyre többet hallhatunk az Amerikában Party ‘n’ Play-nek, Európában és Ázsiában chemsexnek nevezett jelenségről. A fogalom egy olyan, elsősorban homoszexuális férfiak által látogatott összejövetelt takar, melynek során a résztvevők erős kábítószeres befolyásoltság alatt létesítenek egymással szexuális kapcsolatot.

A magánházban, szórakozóhelyen, esetleg fürdőben megrendezett meghívásos alapú orgiák akár napokig is eltarthatnak.

Ahogyan az a 444 oldalán is olvasható, a műfaj nem veszélytelen, így nem meglepő, hogy az összejöveteleken olykor egészségügyi végzettséggel rendelkező megfigyelő is részt vesz, aki szükség esetén akár közbe is tud avatkozni.

Mivel a chemsex bulik köré egy egész szubkultúra is épült, egyes szakértők szerint már nem csak durva orgiákról van szó, hanem kulturális jelenségről, amelyet elsősorban az egyre erősödő homofóbia és az AIDS krízis legyőzésének ígérete hívott életre.

Cikkünk folytatódik, lapozz!

Fotó: pinterest

Oldalak

  • 1
  • 2
Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.