4 dolog, ami a testeddel történik, ha felhagysz a maszturbálással

Tested meglepően reagálhat, ha valamilyen okból úgy döntesz, bizonyos ideig lemondasz a maszturbálás okozta élvezetről.

Egyértelmű elvonási tünetek

Ahogyan az itt is olvasható, a maszturbálásról való leszokás valódi elvonási tünetekkel is járhat. A tudat, hogy nem kényeztethetjük magunkat, ahogyan eddig, csak még jobban erősíti bennünk a szex, illetve az élvezet utáni vágyat.

Emellett előfordulhat, hogy kielégítetlenség hiányában rosszkedvűvé, ingerültté válhatunk, sőt még akár enyhébb fejfájás is előfordulhat az ínséges időszakban.

A maszturbálás hiányára testünk meglepően reagálhat

Másképp gondolsz az orgazmusra

Ha éppen - szexuálisan is - kielégítő párkapcsolatban élünk, esetleg a rendszeres maszturbálás következtében napi, esetleg heti szinten élünk át orgazmust, a gyönyör könnyen természetessé válhat, a mindennapok része lesz, sőt, rosszabb esetben akár egy lesz a kipipálandó feladatok közül. Ezzel szemben egy böjti időszak azt eredményezheti, hogy szép lassan elkezdünk vágyakozni az élvezet után - álmodozunk az orgazmusról, elképzeljük, milyen lesz legközelebb és talán elkezdjük jobban értékelni.

Cikkünk folytatódik, lapozz!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

  • 1
  • 2
Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.