Ezekre figyelj, hogy a menstruációd idején is a lehető legjobb legyen a szex

Sokan ódzkodnak a havi vérzés alatti együttléttől, pedig a szakértők is alátámasztják, hogy egy kis odafigyeléssel menzesz idején is fantasztikus lehet a szex.

Még mindig tabu

A szex menstruáció idején sokak számára még mindig a legnagyobb tabuk egyike. Régi beidegződés, hogy a havi vérzés alatti szex "tisztátalan" és szükségszerűen rossz, pedig a szakemberek szerint ezeknek az idejétmúlt sémáknak valójában nem sok alapjuk van.

Alexandra Hubin francia szexológus szerint a havi vérzés alatti szexnek semmiféle ellenjavallata nincs - kivétel ez alól, ha az egyik fél valamilyen nemi úton terjedő betegségben érintett, ez esetben kiemelten fontos az óvszerrel történő védekezés.

A mentruáció alatti szexnek semmilyen ellenjavallata is, de persze mindkét félnek akarnia kell

Bár a menstruációt kísérő kellemetlen tünetek - hasfájás, puffadás - nem feltétlenül támogatják a libidót, ennek ellenére rengetegen vannak olyanok, akik a vérzésük idején kívánják a legjobban a szexet. Amennyiben ez így van, nem szabad megálljt parancsolni a vágynak a régi rossz beidegződések miatt - persze fontos, hogy az együttlétet mindkét fél ugyanúgy akarja ebben az időszakban is.

Kíváncsi vagy, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a menzesz alatti szexből? Lapozz!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Volt már hasonló ügy Magyarországon, és az elkövetőre gyakorlatilag kihívták a rendőrséget. A nyílt wifi-hálózat azonban veszélyes is lehet.
Lifestyle
A Kultkikötő az elmúlt évtizedek során a Balaton-part nyarainak egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. A forró hónapokban számtalan programmal várja a látogatókat, akik...
Utazás
A nehéz tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása 2024. július 13-án szombaton 15 órától július 14-én vasárnap 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas...