Kutatások azt bizonyítják, hogy a nap ezen órájában a legjobb a szex

Ha ebben az időpontban szerelmeskedtek, akkor garantáltan jobb lesz a szex! Számos tényező arra enged következtetni, hogy ebben a specifikus időpontban sokkal kellemesebb az együttlét.

A hormonok sok mindent befolyásolnak

Számtalan hasznos és tuti tipp olvasható már arról, hogy tehetjük még tökéletesebbé a szexuális életünket. Szexi fehérneműk, romantikus vacsora, új pózok kipróbálása, szerepjáték... Ezek mind remek javaslatok, de időigényesek és egyik sem kíméli a pénztárcánkat.

Ám Alisa Vittinek, egy neves hormonkutatónak köszönhetően hatalmas lökést adhat a szexuális életünknek az, ha nem a külső dolgokban keressük a vágykeltést, hanem egyszerűen csak a hormonjainkra hallgatunk és pontosan ekkor bújunk ágyba.

Lapozz, hogy megtudd, mikor a legjobb ágyba bújni!

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Fashion&Beauty
Lifestyle
Ma útjára indul a labdarúgó Európa-bajnokság, és arra sem kell sokat várnunk, hogy Magyarország megmutassa, mit tud. Azonban egy oldal szerint elég esélytelenek vagyunk.
Lifestyle
Fejlődik a technika, és a gyártók is igyekeznek nyomást gyakorolni, hogy cseréld le a tévédet. A Netflix innentől nem lesz elérhető ezeken az eszközökön!