Bed&Love

Szeretni a távolból - 5 szabály távkapcsolatban élőknek

A szerelem nem válogat, igaz ez azokra is, akik olyan emberbe szerettek bele, akivel fizikailag távol vannak egymástól. Egy távkapcsolat sosem egyszerű, de néhány szabály betartásával könnyebben áthidalhatjátok a távolságot.

Az online ismerkedésnek köszönhetően a virtuális határok leomlottak, ezért is egyre gyakoribbak az olyan párok, akik távkapcsolatban élnek. Akár más országban, akár országon belül éltek másik városban, egy távkapcsolat sosem egyszerű, és komoly lelkierőt kíván mindkét féltől.

Szerelem határok nélkül

A távkapcsolatban élő párokat sok esetben nem veszi komolyan a környezetük, mert azt gondolják, ez a kapcsolat nem igazi, ha nem találkozhattok minden nap. Viszont hoztatok egy döntést a másik ember mellett, ti vagytok azok, akik ebben a kapcsolatban vagytok, akik ezt megélitek, és ha titeket ez boldoggá tesz, akkor a kritikus hangokat érdemes szűrőn keresztül hallgatni. Én is távkapcsolatban élek, szóval nagyon is jól ismerem az érzést, mikor felülsz a repülőre hazafelé, és ez a rövid lista azért született, hogy tudd, nem vagy egyedül. Meg tudjátok csinálni, és itt el is lőném rögtön az első szabályt: mindig tudjátok, bármennyire nehéz is, hogy a távolság csak átmeneti. Mire gondolok pontosan? Mutatom.

Legyen tervetek. Méghozzá több: rövidtávú, mondjuk, hogy mikor találkoztok legközelebb, ki megy kihez. Középtávú, mondjuk egy közös nyaralás. És hosszútávú, például ki költözik majd hová, és körülbelül mikorra tervezitek az összebútorozást. Ha vannak tervek, vannak dátumok, könnyebb elviselni a külön töltött időt. Nekem például van egy visszaszámlálós appom, és ha elkap a rosszkedv, ránézek, és erőt ad, hogy már csak 13 nap és látjuk egymást. Ha más országban éltek, legyen pénzügyi terv is, mert az ide-oda repkedés évente többször nem olcsó mulatság.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pixabay

Oldalak

Bed&Love
Lifestyle
Nagyon különleges helyszín ad otthont idén az Irodalom éjszakájának, ezt semmiképp se hagyd ki!
Lifestyle
A kormány hat százalékos inflációt jósol 2024-re. Mutatjuk, ennek tekintetében hogyan alakulnak a következő év elején esedékes nyugdíjemelések.
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.