Bed&Love

Így manifesztálhatod a szerelmed: íme a trükk, amit minden társra vágyónak ismernie kell

A legnépszerűbb társkereső alkalmazás felmérése szerint a 27 és 42 éves emberek 72% tudatosan választja a szingli létet, mert a szabadságot és a függetlenséget minden más elé helyezi.

Hogyan manifesztáljuk a szerelmet?

A Tinder felmérésének megdöbbentő eredménye arra mutat rá, sokan tudatosan lemondanak a szerelemről, aminek okát, azt hiszem, minden manapság randizó könnyen megértheti. A mindennapos csalódások, fake profilok és legkevésbé sem mesebeli szerelmi történetek forgatagában azonban mégis van valami, amit tehetünk, ha szeretnénk bevonzani a nagy Őt. Olvass tovább, ha szeretnéd megtudni, hogyan is lehet manifesztálni a szerelmet!

„Szerelembe esni életünk egyik legvarázslatosabb élménye lehet.” – mondja Cortney S. Warren, pszichológus, a Letting Go Of Your Ex szerzője – „De sajnos nem túl racionális azt gondolnunk, hogy ez egy olyan dolog, amit akarattal befolyásolhatunk. Előfordulhat például, hogy randizgatunk valakivel, akit kedvelünk, viszont képtelenek vagyunk belészeretni. De lehet éppen az ellenkezője is, könnyedén szerelembe eshetünk valaki olyannal, aki nem egészséges a számunkra. Hogy ki miért és kivel esik szerelembe, az valójában neurofiziológiai, pszichológiai és szociokulturális tényezőkön alapszik.”
Kattints a további képekért!

Míg a legtöbb kutatás hetekről vagy napokról beszél, egy a Syracuse Egyetem által végzett felmérés szerint sokkal, de sokkal kevesebb idő is elég ahhoz, hogy szerelembe essünk.

Leadfotó: Pexels, forrás: hellogiggles.com

Oldalak

Bed&Love
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.