Bed&Love

Videó: pornósztárok tanítottak haladó pózokat ezeknek a szülőknek

Soha nem gondoltuk volna, hogy valaha ilyen videó készül, mégis megtörtént. +18

Pornósztárok tanítottak új pózokat szülőknek

Többségünk egyáltalán nem szeretne eljátszani azzal a gondolattal, milyen lehet, amikor a szüleink szexelnek. Pedig kevés kivételtől eltekintve mindannyian ennek köszönhetjük az életünket. Az, hogy számunkra zavarbaejtő mindez, nem azt jelenti, hogy az idősebb korosztály ne vágyna a nagyszerű és izgalmas szexuális életre. Legalábbis valami ilyesmire gondolhattak annak a videónak az ötletgazdái, amelyben profi pornósztárok oktatnak haladó szexpózokat három ötvenes házaspárnak. Ez ráadásul anyák napja alkalmából jutott eszükbe, a tengerentúlon ugyanis múlt vasárnap ünnepelték.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: youtube.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Lifestyle
A halálos betegségben szenvedő egykori ügyvéd állapota drasztikusan romlik, Karsai Dániel mégsem gondol arra, hogy feladja a küzdelmet.
Utazás
Nem árt képben lenni, hogy milyen változások vannak a Balatonnál. Bár most még túl kell lendülnünk egy hidegfronton, de utána indul lassan a szezon.
Sztárok
II. Erzsébetről mindenki tudta, hogy rendkívüli személyiség, egyedülálló vezető, valamint a hazája iránti odaadás és szeretet jelképe volt, ám arra csak kevesen kaptak rálátást, hogyan viselkedett a...