Bed&Love

Régóta keresed a párod? Ezt tedd, hogy végre egymásra találjatok

Nem jön az igazi? Nem találod a társadat, pedig már mindent megtettél érte? Nézzük meg, mi segíti és mi gátolja a pártalálást! Párkapcsolati szakértőnk, Orbán Nóra írása.

Régóta vagy már egyedül?

Ha már minden párkereső oldalra feljelentkeztél és minden alkalmat megragadsz, hogy bulikban keresgélj, hagyd abba! Nem kell erőlködni, csak lehetőséget adni itt-ott. Elég, ha kimozdulsz, amikor kedved van, és nem zárkózol be a szobádba. Lehetőséget adhatsz, ha belenézel a szembejövők arcába és rámosolyogsz arra, aki jó érzést kelt benned. A másik nemnek is kell a bátorítás, hagy lássák, hogy nyitott és bátor vagy! Segíts hidat teremteni másokkal!

Ha még mindig ott tartasz, hogy nincs olyan, hogy igazi és a megoldás a megalkuvás, üzenem, hogy mindenki igényeire válaszol valaki. Sokfélék vagyunk mi, nők és a férfiak is, azért, mert sokfélék az igényeink is. Így tehát mindenki tökéletes valakinek és a mi tökéletesünk is vár már ránk, ha nem gátoljuk az egymásra találást azzal, hogy lehetetlennek tartjuk a megvalósulást. Képzelj el egy vállalkozást, aminek az elején biztos vagy abban, hogy csődbe megy. Mekkora a siker esélye? Szóval tudod-e, hogy létezik valaki, aki pont téged keres és pont olyan, amilyennek te szeretnéd az értékeivel és a hibáival együtt, csak azért, mert ő az?

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: momitforward.com

Oldalak

Bed&Love
Fashion&Beauty
A nyolcvanas években kezdte szárnyait bontogatni, igazi aranykora viszont a következő évtizedre esik, amikor nemcsak modellként, de televíziós- és filmszínésznőként is krediteket szerzett magának....
Utazás
Kevesebb csapadékkal, de kifejezetten zord, barátságtalan hideggel folytatódik a hét.
Sztárok
Hugh Jackman az egész világon óriási elismerésnek örvend, tehetségét már számos nagysikerű mozifilmben bebizonyította, vonzó külsejének köszönhetően pedig a nők körében is rendkívül népszerű. Jogosan...