Sokkal intenzívebb orgazmusban lehet részed, ha ezt az egyetlen, pofon egyszerű dolgot betartod

Sajnos nem minden nő képes azt orgazmus elérésére, azonban aki igen, annak mindenképpen érdemes betartania ezt az egy nagyon egyszerű dolgot.

Érezd magad a mennyekben!

A jobb szex elég könnyen elérhető, nem is kell sokat tenned érte. Számtalan módszer ígér kiemelkedően intenzív orgazmust az ágyban, de mi most megtaláltuk az egyik legegyszerűbb és legkönnyebb módját, hogy a csúcsra juthass. Nem is kell hozzá más, csak egy kis figyelem és akaraterő.

Hidratálj!

A Healthland.time egy kutatásra hivatkozva állítja, annak érdekében, hogy jobb orgazmus élj át az ágyban, elengedhetetlen a megfelelő hidratálás. Köztudott, hogy az emberi test legnagyobb része folyadékokból áll, azaz egy átlagos testtömeg kb. 60%-a víz. Ez pedig azt jelenti, hogy a megfelelő hidratálás valóban javítja az orgazmus elérésének képességét. Már csak azért is, mert sokkal élénkebbek vagyunk, és jobb a közérzetünk is, ha megfelelően hidratált a testünk. A szakemberek állítják, ha rendszeresen figyelsz arra, hogy napi 2-3 liter vizet fogyassz, garantáltan jobb lesz a szex!

Lapozz tovább!

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.