Az orgazmusnak több fajtája van: így juthatsz a csúcsra különböző módokon

Az orgazmusnak több fajtája van. Vannak olyanok, akik nem képesek elérni a hüvelyi verzióját, azonban ilyenkor sem kell megijedni, hiszen számos más módon eljuthatsz a csúcsra.

Így élheted át a gyönyört

Ki ne akarná tudni, hogy lehet minden alkalommal eljutni a csúcsra? De sajnos ennek a megvalósítása egyáltalán nem olyan egyszerű – hiszen ha könnyű lenne, mindenki megcsinálná, akkor meg ugye oda az a bizonyos varázs. Kutatások szerint a nőknek csupán a fele tapasztal meg minden alkalommal orgazmust, amikor a partnerével szexel, és 9%-uknak ebben sosem volt még része.

Hány féle orgazmus létezik?

A nők az orgazmus 7 formáját képesek megtapasztalni. Elsőre ez soknak tűnhet, de Searah Deysach szexedukátor elmondta, hogy testünk különböző részeinek stimulálásával az orgazmus különböző formáit tapasztalhatjuk meg, amelyek mind különböző hatást váltanak ki. Ez persze nem jelenti azt, hogy ezek közül bármelyik jobb lenne a másiknál, hiszen minden test különböző. Viszont reményt adhat a kétségbeesetteknek, hogy talán csak még nem találták meg a számukra tökéletes megoldást.

Lapozz, és mutatjuk a típusait!

Oldalak

Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.