Te még húznád, de a párod nem bírja? Így érd el, hogy számodra is kielégítő legyen a szex

Gyakori párkapcsolati probléma, hogy szex nem kellőképpen kielégítő mindkét fél számára - gyakran azért, mert a férfi nem bírja elég ideig. Összeszedtük, mit tehettek, hogy mindkét fél számára jó legyen a szex.

A szex nem csupán behatolás

Ne feledkezzünk meg arról, hogy a szex nem korlátozódik a behatolásra. A csókolózás, az előjáték, az intim érintések mind részei az együttlétnek és mindenképpen kárpótolnak az olykor csupán néhány percig tartó behatolásért. És persze a szexnek nem kell feltétlenül véget vetni akkor, ha az egyik fél már elment.

A szex ne csak a behatolásról szóljon - az előjáték éppolyan fontos

Légzőgyakorlatok

A légzőgyakorlatok fontosságát nem lehet eleget hangsúlyozni. A megfelelő légzési technika olyan energiákat szabadíthat fel a szervezetben, melyek segítségével még mélyebben, egész testünkben élhetjük meg az orgazmust. Az úgynevezett körlégzés elsajátítása segíthet a hangolódásban.

Cikkünk folytatódik, lapozz!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

  • 1
  • 2
Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.