Misszionárius 2. 0 - Ezekkel a mozdulatokkal fűszerezheted meg a legkedveltebb szexpózt!

A misszionárius póz a "legunalmasabb" jelzővel férkőzött be az emberek köztudatába, mert a legtöbben ebben a pózban szerelmeskednek. De hát miért is ne választanád a jó öreg misszionáriust, hiszen számtalan sikamlós előnye van? Cikkünkben pedig eláruljuk ennek a szexpóznak azt a három válfaját, melyet garantáltan nem fogsz megunni!

Az "itt és most" verzió

Nos, ez a vadabb misszionárius sokkal mélyebb behatolást enged, mint a hagyományos. Csak a srác vállára teszed a lábad, és ha ő tudja a dolgát - és hát miért ne tudná? - akkor máris közelebb vagy pár centivel a mennyországhoz. Ha a fiú a két kezével megemeli egy picit a csípődet és magához húz, még élvezetesebb lesz az együttlét.

Misszionárius 2. 0

Ennél a póznál jó, ha van egy kis szintkülönbség közted és a fiú között, példának okán te az ágy szélére fekszel, ő pedig föléd hajol. Itt is csupán annyi a dolgotok, hogy te a mellkasodhoz húzod mindkét lábad, ő pedig igyekszik eltalálni a megfelelő ritmust. Ha mindkettőtökből nagy-nagy sóhajok törnek fel, akkor eltaláltátok a megfelelő szöget!

Kattints, ha érdekel a második oldalon lévő póz is!

Grafikák: cosmopolitan.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!