Hirdetés

3 szexpóz, amelytől jobb lesz az alakod - Jógások előnyben!

Ha mozgáshiányban szenvedsz, kösd össze a szexet a jógával! Meglátod, isteni lesz. Nem baj, ha nem vagy az a vérbeli jógi, az sem baj, ha nem is jógáztál soha, fogd fel úgy, hogy új szexpózokat próbálsz ki, és még az izmaidat is erősíted. A jógapózok 80 százaléka amúgy is eléggé szexuális jellegű, nekünk elhiheted. Mutatjuk a bűvös hármast!

Lefelé Néző Kutya kicsit másképp

Elsőre merésznek tűnhet, de megéri, már csak a mély behatolás mennyei érzése miatt is. A két tenyeredet helyezd jó előre, és próbáld minél lejjebb nyújtani a nyakadat, mintha meg akarnád lesni a mellkasodat. Ha ez nem elsőre, nem muszáj erőltetned. A "gyakorlat" erősíti a karokat és a hátizmokat. Ha nem vagy gyakorlott jógás, kérd meg a barátodat, hogy ne hatoljon beléd olyan lendülettel, mint mikor az ágyban csináljátok kutyapózban, hiszen az a póz kicsit másabb.

Kattints a második pózért a következő oldalra!

Grafika: cosmopolitan.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Címkék:

Szólj hozzá Te is!