Jelige: Izmos tűzoltó szexi színésznőt keres - Ilyen párra vágynak a szinglik

Te is azt gondolod, hogy a vékony, szőke nők mozgatják meg leginkább a férfiak fantáziáját? A nők pedig a szőke, kék szemű és hivatásszerűen sportoló, esetleg zenész urakat kedvelik? Egy friss hazai kutatás alapján most mindkét tévhit megdőlt. Lássuk csak, hogy milyen nőt keres a férfi és milyen férfit keres a nő!

Hódít a borosta – de csak 40 alatt

Széles körben elterjedt vélemény, hogy a borostás férfiak előnyt élveznek a gyengébbik nemnél a macsós kinézetük miatt. Ez valóban így van, de csak a huszon- és harmincéves hölgyek körében. Az érettebb, negyven feletti korosztálynál egyértelműen a sima, ápolt, borotvált arc a szimpatikusabb, nem a többnapos borosta vagy a szakáll, még ha ápolt is.

De vajon milyen az igéző férfi szem? Míg a fiatalabb nők körében a kék szemű férfiak hódítanak, harminctól felfelé már a barna szemszín a nyerő. Ha hajszín, akkor szintén a barnát kedvelik, a szőke és vörös hajú férfiak – egy-két kivételtől eltekintve – egyáltalán nem tetszenek a társkereső hölgyeknek. Amiben minden korosztály egyértelműen egyetért, hogy a férfi 180 cm magasság felett tud a leginkább hódítani. Az alacsonyabb szőke férfiak tehát hátrányból indulnak…

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: telegraph.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!