4 meglepő felfedezés az előző évtizedből, ami befolyásolhatja a szerelmi életed

Sok hasznos tapasztalatot és tudást szereztünk az elmúlt tíz évben.

Kutatások

Számos kutatás zajlott az elmúlt években arról, miként is éli meg az emberiség a XXI. század első évtizedében a szerelmet, hogyan alakít ki új kapcsolatokat, és mit szeret igazán a hálószobában. Ezek közül a kutatások közül szemezgettünk, és összegyűjtöttünk pár hasznos eredményt, ami jó tanulópénz lehet a következő évtizedekre!

Munkamegosztás = jobb szexuális élet

Oszd meg és uralkodj helyett, 2020-ban már az oszd meg és élvezd a szexet van érvényben! Az Alberta Egyetem kutatói 2015-ben végeztek egy tanulmányt, melyben megállapították ó, hogy azok a párok, akik rendszeresen megosztják egymás közt a házimunkát, sokkal elégedettebbek a szexuális életükkel. Hogyan lehetséges az, hogy a porszívózás és a lepedőakrobatika közt kapocslat legyen?
Nos, a kutatók szerint nők ilyen esetben sokkal kiegyensúlyozottabbnak és egyenlőbbnek érzik a női-férfi viszonyokat, úgy érzik jobban tisztelik őket, ez pedig elégedettebbé teszi őket a kapcsolatukban. Innen már egyenes következmény a több és jobb minőségű szex is.

Lapozz!

Fotók: 123rf

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!