Bed&Love

Meglepő lista: világsztárok, akik felnőtt filmekben kezdték a karrierjüket

Hihetetlen, milyen nevek szerepelnek a listán.

Erős kezdés

Fiatalon betörni Hollywoodba valljuk be, nem annyira könnyű. Sok mindent fel kell adni és meg kell hozni néhány - olykor nem is kicsi - áldozatot a sikerért. A cikkünkben szereplő világsztárok bizony megküzdöttek a hírnévért, karrierjüket ugyanis felnőtt filmekben kezdték. A következő listán olyan neveket találsz, akikre talán nem is gondoltál volna soha...

A hollywoodi sztárok egyik legnagyobb félelme manapság, hogy előkerül egy régi sztori a múltjukból, ami pillanatok alatt tönkreteheti a karrierjüket. A 19 éves Cameron Diaz még jóval a nagy áttörése előtt vett részt felnőtt filmek forgatását és bár szívesen megfeledkezne róla, tudjuk, az internet nem felejt.
Kattints a további képekért!

Míg a legtöbb kutatás hetekről vagy napokról beszél, egy a Syracuse Egyetem által végzett felmérés szerint sokkal, de sokkal kevesebb idő is elég ahhoz, hogy szerelembe essünk.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Sztárok
Nincs még változás, Pap Dorci továbbra is szingli.
Utazás
A HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont (CSFK) közleménye szerint a felfedezés, amelyhez magyar kutatók munkája is hozzájárult, azért különösen érdekes, mert a bolygók pályái azt...
Lifestyle
A nem mindennapi eseményre Ugandában került sor. Mostantól hivatalosan is Safina Namukwaya a legidősebb afrikai nő, aki valaha gyermeket szült.