Bed&Love

Meglepő lista: világsztárok, akik felnőtt filmekben kezdték a karrierjüket

Hihetetlen, milyen nevek szerepelnek a listán.

Erős kezdés

Fiatalon betörni Hollywoodba valljuk be, nem annyira könnyű. Sok mindent fel kell adni és meg kell hozni néhány - olykor nem is kicsi - áldozatot a sikerért. A cikkünkben szereplő világsztárok bizony megküzdöttek a hírnévért, karrierjüket ugyanis felnőtt filmekben kezdték. A következő listán olyan neveket találsz, akikre talán nem is gondoltál volna soha...

A hollywoodi sztárok egyik legnagyobb félelme manapság, hogy előkerül egy régi sztori a múltjukból, ami pillanatok alatt tönkreteheti a karrierjüket. A 19 éves Cameron Diaz még jóval a nagy áttörése előtt vett részt felnőtt filmek forgatását és bár szívesen megfeledkezne róla, tudjuk, az internet nem felejt.
Kattints a további képekért!

Míg a legtöbb kutatás hetekről vagy napokról beszél, egy a Syracuse Egyetem által végzett felmérés szerint sokkal, de sokkal kevesebb idő is elég ahhoz, hogy szerelembe essünk.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Lifestyle
Immáron 10. alkalommal ítélték oda a Televíziós Újságírók Díját a legjobb tévés produkcióknak, műsorvezetőknek és televíziós színészeknek. A rangos kitüntetést ezúttal is a hazai sztárvilág...
Fashion&Beauty
Hamarosan felvehetjük a rövidnadrágokat, de ha érdekel, hogy melyik fazon lesz a divat idén, akkor nézd meg a cikkvégi galériánkat!
Home&Design
Két mexikói testvér nagyot álmodott és az egy szem szobanövényükből mára milliárdos értékű vállalkozást kreáltak.