Bed&Love

Így őrizd meg a méltóságod a szakítás után - Tippek újrakezdőknek

Szakítás után új helyzetbe csöppen az ember, amelyet nagyon kevesen tudnak méltósággal kezelni. Adunk néhány tippet, mellyel garantáltan nem fogsz eltévedni a depresszió, a kényszerű pasivadászat és a gyűlölködés útvesztőiben!

1. Tartsd magad a döntésedhez!

Nagyon sok pár esik abba a hibába, hogy szakítás után újra egymás karjaiban keresik a megnyugvást. Ez nagy hiba: ha már kimondtad, tartsd magad a döntésedhez! Felmelegítve csak a káposzta jó: ami egyszer elromlott, az újra tönkremegy.

2. Ne ugorj bele rögtön egy másik kapcsolatba!

Tudjuk, hogy szakítás után nagyon magányos tud lenni az ember, de ez nem jelenti azt, hogy az első jöttment pasival ágyba kell bújnod, vagy éppen „komoly” kapcsolatot kell kialakítanod. Most inkább arra van szükséged, hogy átgondold az életed, tisztába jöjj magaddal, és kicsit kiélvezd az egyedüllétet!

3. Hagyd a manóba a depressziót!

Véget ért a kapcsolatod? Szánj a gyászra néhány napot, de utána rázd meg magad, és lépj tovább! Ne ülj naphosszat egy sötét szobában, és ne sírd tele a párnádat, amiért ilyen szerencsétlen vagy! Légy pozitív, csinálj mókás, pörgős dolgokat: találkozz a barátaiddal, sportolj, utazz, szórakozz – hosszútávon ez sokkal kifizetődőbb!

Fotók: dialogual.wix.com, midliferocksblog.com

Oldalak

Bed&Love
Fashion&Beauty
A 90-es évek a ragyogásról szólt, már ami a divatot illeti. A szépségiparban is abszolút dominált a "glossy" vonal, gondoljunk csak például a szájfényekre, vagy a fényes szemsminkekre.
Home&Design
Visszaszorulóban a csomagolóanyag, hódít az újrahasznosított tasak és a mobilappos világítás.