Így mentsd meg a kapcsolatodat, ha a szerelem már elmúlt! Nem kell, hogy vége legyen

Gondoltad volna, hogy a párkapcsolatban élők többsége gyakran elbizonytalanodik a párját illetően? Ez teljesen természetes, de fontos, hogy megtanuljuk helyesen kezelni ezeket az érzéseket. Párkapcsolati szakértőnk, Kozma Anita írásából most ezt tanulhatod meg!

Sokan bizonytalankodnak a kapcsolatukban

A szerelem érzése, amely kezdetben magabiztossá tett, egy idő után halványulni kezdett és most azon kapod magad, hogy nem vagy biztos az érzéseidben, nem vagy biztos abban, hogy jó helyen vagy. Megrémiszt az a gondolat, hogy a hátralévő életedet a választott pároddal éld le? A kezdeti lángolás érzését már nem érzed? Elbizonytalanodtál, nem tudod, hogy benne maradj-e a jelenlegi párkapcsolatodban vagy inkább változtass és egy új társ oldalán folytasd életedet? Azonban a jelenlegi társaddal már annyi mindenen keresztül mentetek, vannak gyerekeitek, ismered a családját, közös baráti társaságotok van és számtalan dolog összeköt benneteket, amelyeket az évek alatt megtapasztaltatok.

Manapság sok ember bizonytalan a párkapcsolatában, és sok minden mással kapcsolatban is.
Ha már régóta párkapcsolatban élsz, akkor a kapcsolat meglétét magától értetődőnek gondolod, problémák esetén a társad rossz oldalai felerősödnek, míg a pozitív oldalai elhalványulnak, egy idő után azon veszed észre magad, hogy párkapcsolati ambivalencia gyötör.

Lapozz, Kozma Anita cikke a következő oldalon folytatódik!

Fotó: principleskills.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!